Portal radija Fatih (radiofatih.me) proslavlja svoju godišnjicu – značajan jubilej u digitalnom prostoru i emitovanju. Od svog osnivanja, radio Fatih je postao jedno od vodećih glasila vjerskog i kulturnog života muslimana u Crnoj Gori, prepoznatljiv ne samo u državi, već i u regionu i dijaspori.

U protekloj godini portal je svojim sadržajem – vijestima, emisijama, intervjuima i edukativnim sadržajem uspješno povezao zajednicu, obogatio živote svojih slušalaca i čitatoca, te pružio platformu za promicanje univerzalnih vrijednosti mira, solidarnosti i vjere.

U protekloj godini portal je svojim sadržajem – vijestima, emisijama, intervjuima i edukativnim sadržajem uspješno povezao zajednicu, obogatio živote svojih slušalaca i čitaoca, te pružio platformu za promicanje univerzalnih vrijednosti mira, solidarnosti i vjere.

Za kratko vrijeme portal radiofatih.me je izrastao u modernu medijsku platformu koja koristi najnovije tehnologije, prilagođavajući se potrebama savremenih korisnika, posebno mlađih generacija koje traže kvalitetne, pouzdane informacije i inspirativne tekstove.

Godišnjica portala nije samo prilika da se osvrnemo na postignuto, već i da zahvalimo svim slušaocima i čitataocima koji su portal podržavali i doprinosili njegovom rastu.

Ovo je podsjetnik da medij može biti mnogo više od pukog prenositelja vijesti – može biti zajednica, izvor podrške i most između različitih generacija i kultura.